Om instruktørene

Inger-Marie Schumann

Inger-Marie Schumann

Yogainstruktør & eier av MyYoga

Inger-Marie har nesten 20 års erfaring med praktisering av yoga. Hun er utdannet både innen ashtanga yoga og vinyasa yoga.

Registrert yogainstruktør YogaAlliance, 500hr under Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine.

Følgende moduler er fullført:

-Shoulder module (2016)

-Spine module (2016)

-Yin & Meditation module (2017)

-Hip Module (2018)

-Myofascial Release (2018)

Inger-Marie ønsker at hennes timer skal passe for alle. Timene er skadeforebyggende, morsomme og gir samtidig en sterkere, mer fleksibel kropp som fungerer i hverdagen. Hun brenner for at alle kan få en kropp som fungerer uten vondter, det vil si uten vondt i hodet, nakke, rygg mm. I tillegg gir jevnlig yoga bedre søvn og mer energi.

Inger-Marie underviser Dynamisk yoga, Yoga Basic, Yoga for menn, og Roll & Release.

Eier av MyYoga på Snarøya & Fornebu.

Agnete Hillestad

Agnete Hillestad

Yogainstruktør

Agnete er sertifisert yin yoga instruktør hos Prana Yin Yoga v/ Ina Kristine Løvdal.

Mitt ønske er å inspirere deg til å finne dyp indre ro. I yin yoga arbeider vi med å strekke bindevev og ledd for at oppnå mer smidighet. Når du praktiserer yin slapper du av i musklene, ditt åndedrett blir langsommere, du oppnår dyp avslapping og mindre stress.

De fleste av oss lever i en yang verden, styret av ytre omstendigheter, ambisjoner, handlekraft. Yin yogaen lærer oss å vende oppmerksomheten mot stillheten inne i oss selv, vår egen indre stemme, vår intuisjon, våres indre guide. Yin yoga hjelper oss til å finne balanse i livet.

90 min praksis, små grupper.

Vi bruker ikke kroppen til å komme inn i en stilling, men stillingen til å komme inn i kroppen!

Benedicte Clauson-Letting

Benedicte Clauson-Letting

Yogainstruktør

Instruktør Benedicte Clauson er utdannet innen Ashtanga yoga, har praktisert yoga i 6 år, og er instruktør både for bedrifter og privatpersoner. Har gått lærerutdanning, fordypning i yoga, filosofi og asana med R. Alexander Medin i ett år. Har assistert hos Vibeke Klemetsen ett år.

Benedicte underviser i Ashtanga yoga.

Liv Reidun Furberg

Liv Reidun Furberg

Fysioterapaut

Liv Reidun er offentlig godkjent fysioterapeut og mensendieck utdannet i Oslo i 1991. Medlem av Norges Fysioterapiforbund NFF.

Hun arbeider i privat praksis med pasientbehandling, forebygging av belastningslidelser, trening, korrigering av kroppsholdning, mensendiecktreningsgrupper, ergonomivurderinger i bedrift, idrettsfysioterapi. Samarbeider med lege, kiropraktor, fysioterapeut, naprapat, psykolog.

Liv Reidun underviser i Mensendieck gruppetimer.

Flere spørsmål?

Har du flere spørsmål, så ta kontakt med oss ved å trykke på knappen under!