Om instruktørene

Inger-Marie Schumann

Inger-Marie Schumann

Yogainstruktør & eier av MyYoga

Inger-Marie har nesten 20 års erfaring med praktisering av yoga. Hun er utdannet både innen ashtanga yoga og vinyasa yoga.

Registrert yogainstruktør YogaAlliance, 500hr under Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine.

Yoga Medicine® Registered Therapeutic Specialist

Følgende moduler er fullført:

-Shoulder module (2016)

-Spine module (2016)

-Yin & Meditation module (2017)

-Hip Module (2018)

-Myofascial Release (2018)

Inger-Marie ønsker at hennes timer skal passe for alle. Timene er skadeforebyggende, morsomme og gir samtidig en sterkere, mer fleksibel kropp som fungerer i hverdagen. Hun brenner for at alle kan få en kropp som fungerer uten vondter, det vil si uten vondt i hodet, nakke, rygg mm. I tillegg gir jevnlig yoga bedre søvn og mer energi.

Inger-Marie underviser Dynamisk yoga, Yoga Basic, Yoga for menn og Roll & Release.

Eier av MyYoga på Snarøya & Fornebu.

Agnete Hillestad

Agnete Hillestad

Yogainstruktør

Agnete er sertifisert yin yoga instruktør hos Prana Yin Yoga v/ Ina Kristine Løvdal.

Mitt ønske er å inspirere deg til å finne dyp indre ro. I yin yoga arbeider vi med å strekke bindevev og ledd for at oppnå mer smidighet. Når du praktiserer yin slapper du av i musklene, ditt åndedrett blir langsommere, du oppnår dyp avslapping og mindre stress.

De fleste av oss lever i en yang verden, styret av ytre omstendigheter, ambisjoner, handlekraft. Yin yogaen lærer oss å vende oppmerksomheten mot stillheten inne i oss selv, vår egen indre stemme, vår intuisjon, våres indre guide. Yin yoga hjelper oss til å finne balanse i livet.

90 min praksis, små grupper.

Vi bruker ikke kroppen til å komme inn i en stilling, men stillingen til å komme inn i kroppen!

Heidi Elisabeth Amundsen

Heidi Elisabeth Amundsen

Yogainstruktør

Heidi begynte med yoga i 2001, og har praktisert yoga jevnlig siden det, de siste par årene med en daglig Ashtanga Yoga praksis. Heidi har deltatt på kurs med bl.a. Ellen Johansen, Maty Ezraty, og John Scott (Oslo 2006). Hennes lærere, og største inspirasjoner er Astrid Holte Østbye, Sharat R. Jois, Matt Corigliano, Tarik Van Prehn og Lea Perfetti.
«I møte med andre gjør jeg mitt beste for å ikke dømme og være ydmyk, også i undervisningen. Som lærere er mellom menneskelige egenskaper og

kommunikasjon noe av de viktigste egenskapene, egenskaper jeg alltid jobber med å forbedre.»

Heidi Elisabeth underviser Ashtanga yoga. I august er hun i Mysore i India for nok en gang å praktisere med sin lærer der.
Heidi Elisabeth er i svangerskapspermisjon fra oktober 2018.
Benedicte Clauson-Letting

Benedicte Clauson-Letting

Yogainstruktør

Instruktør Benedicte Clauson er utdannet innen Ashtanga yoga, har praktisert yoga i 6 år, og er instruktør både for bedrifter og privatpersoner. Har gått lærerutdanning, fordypning i yoga, filosofi og asana med R. Alexander Medin i ett år. Har assistert hos Vibeke Klemetsen ett år.

Benedicte underviser i Ashtanga yoga.

Liv Reidun Furberg

Liv Reidun Furberg

Fysioterapaut

Liv Reidun er offentlig godkjent fysioterapeut og mensendieck utdannet i Oslo i 1991. Medlem av Norges Fysioterapiforbund NFF.

Hun arbeider i privat praksis med pasientbehandling, forebygging av belastningslidelser, trening, korrigering av kroppsholdning, mensendiecktreningsgrupper, ergonomivurderinger i bedrift, idrettsfysioterapi. Samarbeider med lege, kiropraktor, fysioterapeut, naprapat, psykolog.

Liv Reidun underviser i Mensendieck gruppetimer.

 

Flere spørsmål?

Har du flere spørsmål, så ta kontakt med oss ved å trykke på knappen under!