Personvern

Om oss og behandlingsansvarlig

Vår nettstedsadresse er: https://www.myyoga.no. Innehaver av MyYoga, Inger-Marie Schumann, er behandlingsansvarlig for selskapets innsamling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når du deltar på en yogatime hos oss, eventuelt registrerer deg i vårt bookingsystem Mindbody Online, registreres det personopplysninger om deg.

Dersom du registrerer deg gjennom Myyoga.no og bookingsystemet Mindbody Online, alternativt appen Mindbody, må du oppgi navn, epostadresse og mobilnummer når du oppretter en profil. I tillegg kan man velge å registrere fødselsdato, kjønn og adresse. Passordet du velger blir også lagret.

Disse personopplysningene blir lagret for at vi skal kunne oppfylle vår del av avtalen om å salg av yogatimer, samt direkte markedsføring av vårt yogatilbud. Dette omfatter informasjon om yogatimer, endringer i timeplanen, kurstilbud og annen viktig informasjon. Vi trenger i tillegg personopplysninger om deg for å kunne sende deg faktura for kjøp av tjenester.

I din profil i Mindbody kan du i tillegg velge å motta nyhetsbrev fra oss. Du kan når som helst be om å bli fjernet som mottaker av nyhetsbrev, alternativ kan du selv gjøre dette i din profil på Mindbody.

Du kan når som helst be om innsyn i din profil, samt endre innstillingene dine vedrørende kontoinformasjon, påminnelser fra bookingsystemet og nyhetsbrev.

Kontaktskjemaer

Ikke aktuelt pt.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse
Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Opplysninger om deg blir ikke delt med andre.