Jeg startet med yoga hos Inger-Marie i My Yoga etter 2 graviditeter og fødsler fordi jeg hadde vondter «over alt» etter at jeg startet med litt for tøff trening uten at kroppen var klar for det. Treningen var for tøff for kroppen min, og jeg måtte bygge opp kroppen igjen gradvis før jeg tålte hard trening igjen. Dette ordnet seg etter noen måneder med yoga. Jeg har blitt smidigere, har ikke vondt i rygg, nakke og hofter lenger og føler meg opplagt. Jeg trengte ikke lenger å gå til naprapat/kiropraktor en gang i uken, og har fått en mye bedre hverdag. Nå tåler kroppen min trening igjen i form av bootcamp osv. Jeg kommer til å fortsette med yoga resten av livet! Hilsen Susanne

Susanne Dyrseth Vedeld

Jeg går på yoga hos deg fordi det er detox for kropp og sjel. Jeg har blitt sterkere, smidigere og mer kroppsbevisst (i positiv forstand!). Du er også meget behagelig og kunnskapsrik som instruktør. Liker også at timene er utfordrende, samt at du er flink til å variere timene med ulike temaer og at du tydelig inkluderer din egen oppdaterte kunnskap inn i øvelsene. For min del kan du i enda større grad gi tilbakemelding, samt rette på posisjoner og bevegelser underveis. Ønsker også å si at jeg har meldt meg inn i nye Sats Elixia på Fornebu, men etter å ha vært der noen ganger fikk jeg ikke godfølelsen, og jeg kommer nok til å fortsette med yoga hos deg fordi det gir meg såå mye mer. Bare synd disse skuldrene ikke vil samarbeide…. Men nå skal jeg ta en liten pause og så bygge opp igjen styrke med tålmodighet!

Anonym

Liker din yoga. Fint med forskjellige øvelser hvor du fokuserer på ulike kroppsdeler. Bookingsystemet er bra for å avpasse treningen hvilke dager som passer meg. Prøver å booke flest timer på onsdager, når det ikke passer prøver da mandager men da er litt mindre plass. Effekten for meg er veldig bra, blitt mye mykere. Har nesten aldri vondt i ryggen . Øvelsene gjør godt for min ankel. Godt for sjel og skinn.

Birgit Isaksen

Jeg liker veldig godt at timene dine er målrettet og variert og at du bruker god tid på å forklare riktig teknikk. Jeg merker også at jeg sover bedre og at holdningen min har blitt mye bedre etter at jeg begynte å trene yoga regelmessig. 🙂 🙂

Cathrine Johansen

Jeg har aldri vært glad i styrketrening, men med yoga har jeg hatt mulighet til å styrke kroppen min og få bedre balanse. Det er ikke mange i klassen, og dette gjør at du blir sett og kan få rettledning slik at man har mulighet til å forbedre seg, gjøre øvelsene «riktig» og tilpasset deg.

Dagny Knudtzon

Yoga gir overskudd og velvære i en ellers ofte hektisk hverdag. Inger Marie Schumann er behagelig og samtidig inspirerende som instruktør, og har svært gode og varierte øvelser. Hun klarer å veilede alle oss som deltar på timen, og tilpasser øvelser til den enkelte som har eventuelt har skader eller vondt. Veldig fornøyd med å ha et så bra tilbud her på Fornebu. Anbefales!

AES

Har fått bedre bevissthet rundt kroppsbeherskelse, økt fleksibilitet, smidighet og forbedret holdning. Snarøya yoga fokuserer også på praktiske, enkle og effektive øvelser som motvirker slitasje i kroppen som følge av mye stillesitting og tid foran PC i hverdagen.

Ida Lindvig Larssøn

Yogatimene hos MyYoga er hellige. Det er her jeg finner ro i en hektisk hverdag, i tillegg til at jeg får styrke og fleksibilitet. Klassene er små og du får tett oppfølging for å gjøre øvelsene riktig. Ingen time er lik og instruktøren er utrolig kunnskapsrik og brenner for faget.

Ragnhild Rygg

For meg er yoga en perfekt kombinasjon av styrke trening, balanse, strekk og ikke minst avkobling mentalt gjennom konsentrert pusting. Utrolig effektivt og gir en god følelse av ro i en ellers hektisk hverdag! Timene til Inger marie er veldig varierte, og med god fokus på riktig teknikk for å sikre god effekt tilpasset hver enkelt. Namaste 🙏

Randi Ditlev-Simonsen