Timeplan

(K) – kurs

Muligheter for drop-in på alle timer, bruk appen Mindbody for påmelding.

Pris: 60/75 min timer – 225 kr. 90 min timer – 250 kr.

DROP-IN TIMER:

 • LUNSJ-YOGA: Ta deg tid i lunsjen til å bevege deg. Ypperlig pause midt i arbeidsdagen. Passer for alle nivåer. NB: Forutsetter nok påmeldte.

 • RESTORATIV YIN: 75 min med myk avslappende yoga. Passer for alle nivåer. NB: Forutsetter nok påmeldte.

 • YOGA FOR KONTORKROPPER: Time for de som stort sett sitter ved en PC hele arbeidsdagen. Fokus på rygg, skuldre, nakke og hofter. Passer for alle nivåer. NB: Forutsetter nok påmeldte.

 • DYNAMISK YOGA: En fysisk yogatime der vi utfordrer hele kroppen, forbedrer fleksibilitet, styrke og balanse. Nivået kan modifiseres til nybegynnere eller gjøres mer avansert for de som har holdt på en stund. NB: Forutsetter nok påmeldte.

KURS:

 • YOGA BASIC: en rolig time som passer for de som ønsker å få en bedre og smertefri rygg, skuldre og hofter. Vi vil fokusere på å styrke svak muskulatur, løsne opp i stramme muskler, balanse og pust. Passer godt for gravide, nybegynnere, senior eller andre som av ulike grunner ønsker en roligere time. 12 ukers kurs. Oppstart uke 2.

 • DYNAMISK YOGA: En fysisk yogatime der vi utfordrer hele kroppen, forbedrer fleksibilitet, styrke og balanse. Yogatimen vil starte med rolig oppvarming av kroppen og det vi skal fokusere i timen, deretter solhilsen i flere varianter og sekvenser av stående og sittende stillinger som vil inkludere foroverbøyninger, bakoverbøyninger, vridninger og sidestrekk. Nivået kan modifiseres til nybegynnere eller gjøres mer avansert for de som har holdt på en stund. Timen avsluttes med avspenning. 12 ukers kurs. Oppstart uke 2.

 • MENSENDIECK: Mensendieck trening er bevisstgjøring av kroppen gjennom spenning og avspenning av muskulatur. Vi trener styrkeøvelser, balanse, bevegelighet, kroppsholdning, riktig bruk og belasting av muskler og ledd sammen med pust. Hver enkelt følges opp i timen, treningen passer for alle. Timen avsluttes med avspenning. 12 ukers kurs. Oppstart uke 2.

 • YIN YOGA: Yin yoga er en myk yogaform med fokus på det rolige og den stille stunden. Yin yoga jobber med den delen av vår kropp som er nærmest vårt senter. Det mest vitale. Strukturen rundt vårt skjelettsystem og funksjonene til de indre organer. Yin er en blanding av yoga, mindfulness og kinesisk medisin. 8 ukers kurs. Oppstart uke 2.

 • YOGA FOR MENN: Timen vil passe for alle, men gi beskjed på forhånd om eventuelle skader el. Vi fokuserer på dynamisk yoga, så vi beveger oss mellom ulike yogastillinger slik at kroppen blir varm. Det vil være fokus på bedre bevegelighet, særlig hamstring/bakside lår, hofter og skuldre. Regelmessig yoga vil gi bedre kroppsbevisshet og bevegelighet, bedre holdning og balanse, og mindre vondter. Rett og slett en kropp som fungerer bedre! NB: Man trenger ikke å være myk for å begynne med yoga, det er nettopp derfor man skal begynne 😉 12 ukers kurs. Oppstart uke 2.

 • NYBEGYNNERKURS ASHTANGA YOGA: Ashtanga yoga er en veldig morsom og fysiske utfordrende yogaform der man praktiserer en serie av stillinger. Denne serien består av solhilsen som oppvarming, stående stillinger, sittende stillinger og avsluttende stillinger. Jeg kan garantere en gjennomvarm kropp der du både blir sterkere og mykere. Etterhvert som du blir mer erfaren i Ashtanga yoga er det mange mer akrobatiske stillinger du kan prøve deg om du vil og er klar. 9 ukers kurs. Oppstart uke 4.

 • ASHTANGA YOGA: En fysisk utfordrende yogatime der vi praktiserer fra førsteserien i Ashtanga yoga. Ashtanga yoga er en veldig morsom og fysiske utfordrende yogaform der man praktiserer en serie av stillinger. Denne serien består av solhilsen som oppvarming, stående stillinger, sittende stillinger og avsluttende stillinger. Etterhvert som du blir mer erfaren i Ashtanga yoga er det mange mer akrobatiske stillinger du kan prøve deg om du vil og er klar. NB: må ha deltatt på nybegynnerkurs eller praktisert Ashtanga yoga tidligere. Tirsdager: 12 ukers kurs. Torsdager: 11 ukers kurs. Oppstart uke 2.