Våre yogakurs

Kurs 2 høsten 2019 har oppstart i uke 43 og går over 8 uker.

Når du melder deg på et kurs, vil du bli FAST kunde og får følgende fordeler:

 • kurs nr 2 i samme periode vil være 20% rabatt på billigste kurs
 • kurs nr 3 i samme periode vil være 30 % rabatt på billigste kurs
 • lavere drop-in pris på workshop og drop-in timer 
 • fortrinnsrett på å fortsette på neste kurs
 • 12 timers avbestillingsfrist, timer kan tas igjen på tilsvarende time i løpet av kursperioden (under forutsetning om ledig plass på timen du ønsker å delta på)

Betaling skjer med Vipps. Har du ikke mulighet til å betale med Vipps, eller får feilmelding, ta kontakt så kan jeg hjelpe deg.

PÅMELDINGEN ÅPNER 1. OKTOBER FOR ALLE NYE KUNDER!

NB: Bindende påmelding.

For informasjon om Yin yoga, se her:

Benedicte, Agnete, Liv Reidun & Inger-Marie

YOGA BASIC

Yoga Basic m/Inger-Marie

Yoga Basic er en rolig time som passer for de som ønsker å få en bedre og smertefri rygg, skuldre og hofter. Vi vil fokusere på å styrke svak muskulatur, løsne opp i stramme muskler, balanse og pust. Passer godt for gravide, nybegynnere, senior eller andre som av ulike grunner ønsker en roligere time.

Tidspunkt: Mandager kl 19.15-20.15. Oppstart 21. oktober.

Kurset er FULLT 😊 Ta kontakt for å stå på venteliste.

DYNAMISK YOGA

Dynamisk yoga m/Inger-Marie

En fysisk yogatime der vi utfordrer hele kroppen, forbedrer fleksibilitet, styrke og balanse. Yogatimen vil starte med rolig oppvarming av kroppen og det vi skal fokusere i timen, deretter solhilsen i flere varianter og sekvenser av stående og sittende stillinger som vil inkludere foroverbøyninger, bakoverbøyninger, vridninger og sidestrekk. Nivået kan modifiseres til nybegynnere eller gjøres mer avansert for de som har holdt på en stund. Timen avsluttes med avspenning.

Tidspunkt:

 • Mandager kl 20.30. Oppstart 21. oktober. Kurset er FULLT, ta kontakt for å stå på venteliste.
 • Onsdager kl 19.15. Oppstart 23. oktober. Kurset er FULLT, ta kontakt for å stå på venteliste.

  MENSENDIECK

  Mensendieck m/Liv Reidun

  Mensendieck trening er bevisstgjøring av kroppen gjennom spenning og avspenning av muskulatur. Vi trener styrkeøvelser, balanse, bevegelighet, kroppsholdning, riktig bruk og belasting av muskler og ledd sammen med pust. Hver enkelt følges opp i timen, treningen passer for alle. Timen avsluttes med avspenning.

  Tidspunkt: Tirsdager kl 16.30-17.30. Oppstart 22. oktober.

  YOGA FOR MENN

  Yoga for menn m/Inger-Marie

  Timen vil passe for alle, men gi beskjed på forhånd om eventuelle skader el. Vi fokuserer på dynamisk yoga, så vi beveger oss mellom ulike yogastillinger slik at kroppen blir varm. Det vil være fokus på bedre bevegelighet, særlig hamstring/bakside lår, hofter og skuldre. Regelmessig yoga vil gi bedre kroppsbevisshet og bevegelighet, bedre holdning og balanse, og mindre vondter. Rett og slett en kropp som fungerer bedre!
  NB: Man trenger ikke å være myk for å begynne med yoga, det er nettopp derfor man skal begynne 😉

  Tidspunkt: Onsdager kl 20.30-21.30. Oppstart 23. oktober.

   ASHTANGA YOGA NYBEGYNNERKURS

   Nybegynnerkurs i Ashtanga Yoga m/Benedicte

   Er du en av de som alltid har hatt lyst til å prøve Ashtanga yoga, men ikke fått muligheten til å delta på et nybegynnerkurs? Eller har du kanskje tenkt at yoga ikke er noe for deg, fordi det ikke gir noen treningseffekt? Da bør du kaste deg rundt og melde deg på Ashtanga yoga NÅ!

   Ashtanga yoga er en veldig morsom og fysiske utfordrende yogaform der man praktiserer en serie av stillinger. Denne serien består av solhilsen som oppvarming, stående stillinger, sittende stillinger og avsluttende stillinger. Jeg kan garantere en gjennomvarm kropp der du både blir sterkere og mykere. Etterhvert som du blir mer erfaren i Ashtanga yoga er det mange mer akrobatiske stillinger du kan prøve deg om du vil og er klar 

   Ashtanga yoga er blitt veldig populært her på Snarøya & Fornebu, så nå har du muligheten til å bli med på bølgen. Når du har gått nybegynnerkurset, er du klar til å delta på Ashtanga timen for de med erfaring. 

   Tidspunkt: Torsdager kl 18.15-19.30. Oppstart 24. oktober.

   ASHTANGA YOGA

   Ashtanga Yoga m/Benedicte

   En fysisk utfordrende yogatime der vi praktiserer fra førsteserien i Ashtanga yoga. Ashtanga yoga er en veldig morsom og fysiske utfordrende yogaform der man praktiserer en serie av stillinger. Denne serien består av solhilsen som oppvarming, stående stillinger, sittende stillinger og avsluttende stillinger. Etterhvert som du blir mer erfaren i Ashtanga yoga er det mange mer akrobatiske stillinger du kan prøve deg om du vil og er klar 

   NB: må ha deltatt på nybegynnerkurs eller praktisert Ashtanga yoga tidligere.

   Tidspunkt:

   • Tirsdager kl 19.30-21.00. Oppstart 22 oktober
   • Torsdager kl 19.45-21.15. Oppstart 24. oktober.