Våre yogakurs

Neste kurs starter opp etter påske, ta kontakt for mer info og påmelding! Mer info kommer her senere 😊

Nybegynnerkurset i Ashtanga yoga med oppstart 16. april er åpnet for påmelding, se lenger ned!

Første kurs periode i 2020 starter opp i uke 2. På grunn av at Benedicte og Inger-Marie skal på kurs, vil noen av kursene enkelte uker ha vikar.

Merk at det er ingen yogatimer i uke 8 vinterferien.

Når du melder deg på et kurs, vil du bli FAST kunde og får følgende fordeler:

  • kurs nr 2 i samme periode vil være 20% rabatt på billigste kurs
  • kurs nr 3 i samme periode vil være 30 % rabatt på billigste kurs 
  • fortrinnsrett på å fortsette på neste kurs
  • 12 timers avbestillingsfrist, timer kan tas igjen på tilsvarende time i løpet av kursperioden (under forutsetning om ledig plass på timen du ønsker å delta på)

Betaling skjer med Vipps. Har du ikke mulighet til å betale med Vipps, eller får feilmelding, ta kontakt så kan jeg hjelpe deg.

Ta kontakt om du ønsker å dele opp betalingen, så fikser vi det! 😊

TRYKK HER OM DU KUN ØNSKER Å DELTA SOM DROP-IN KUNDE

NB: Bindende påmelding.

Benedicte, Agnete, Liv Reidun & Inger-Marie

YOGA BASIC

Yoga Basic m/Inger-Marie

Yoga Basic er en rolig time som passer for de som ønsker å få en bedre og smertefri rygg, skuldre og hofter. Vi vil fokusere på å styrke svak muskulatur, løsne opp i stramme muskler, balanse og pust. Passer godt for gravide, nybegynnere, senior eller andre som av ulike grunner ønsker en roligere time.

NB: dette kurset vil ha vikar i uke 3-4, og uke 13-14.

Tidspunkt: Mandager kl 19.15-20.15. Oppstart 6. januar. Varighet: 12 uker. Kurset er FULLT. Ta kontakt for venteliste eller prøv å melde på som drop-in med appen Mindbody.

Ingen timer i uke 8 vinterferien.

DYNAMISK YOGA

Dynamisk yoga m/Inger-Marie

En fysisk yogatime der vi utfordrer hele kroppen, forbedrer fleksibilitet, styrke og balanse. Yogatimen vil starte med rolig oppvarming av kroppen og det vi skal fokusere i timen, deretter solhilsen i flere varianter og sekvenser av stående og sittende stillinger som vil inkludere foroverbøyninger, bakoverbøyninger, vridninger og sidestrekk. Nivået kan modifiseres til nybegynnere eller gjøres mer avansert for de som har holdt på en stund. Timen avsluttes med avspenning.

NB: dette kurset vil ha vikar i uke 3-4, og uke 13-14.

Tidspunkt:

  • Mandager kl 20.30. Oppstart 6. januar. Varighet: 12 uker. Kurset er FULLT. Ta kontakt for venteliste eller prøv å melde på som drop-in med appen Mindbody.
  • Onsdager kl 19.15. Oppstart 8. januar. Varighet: 12 uker. Kurset er FULLT. Ta kontakt for venteliste eller prøv å melde på som drop-in med appen Mindbody.

Ingen timer i uke 8 vinterferien.

MENSENDIECK

Mensendieck m/Liv Reidun

Mensendieck trening er bevisstgjøring av kroppen gjennom spenning og avspenning av muskulatur. Vi trener styrkeøvelser, balanse, bevegelighet, kroppsholdning, riktig bruk og belasting av muskler og ledd sammen med pust. Hver enkelt følges opp i timen, treningen passer for alle. Timen avsluttes med avspenning.

Tidspunkt: Tirsdager kl 16.30-17.30. Oppstart 7. januar. Varighet: 12 uker

Ingen timer i uke 8 vinterferien.

YIN YOGA

Yin yoga m/Agnete

Yin yoga er en myk yogaform med fokus på det rolige og den stille stunden. Yin yoga jobber med den delen av vår kropp som er nærmest vårt senter. Det mest vitale. Strukturen rundt vårt skjelettsystem og funksjonene til de indre organer. Yin er en blanding av yoga, mindfulness og kinesisk medisin.

Tidspunkt: Tirsdager kl 17.45-19.15. Oppstart 7. januar. Varighet: 8 uker. Kurset er FULLT. Ta kontakt for venteliste eller prøv å melde på som drop-in med appen Mindbody.

Ingen timer i uke 8 vinterferien.

YOGA FOR MENN

Yoga for menn m/Inger-Marie

Timen vil passe for alle, men gi beskjed på forhånd om eventuelle skader el. Vi fokuserer på dynamisk yoga, så vi beveger oss mellom ulike yogastillinger slik at kroppen blir varm. Det vil være fokus på bedre bevegelighet, særlig hamstring/bakside lår, hofter og skuldre. Regelmessig yoga vil gi bedre kroppsbevisshet og bevegelighet, bedre holdning og balanse, og mindre vondter. Rett og slett en kropp som fungerer bedre!
NB: Man trenger ikke å være myk for å begynne med yoga, det er nettopp derfor man skal begynne 😉

NB: dette kurset vil ha vikar i uke 3-4, og uke 13-14.

Tidspunkt: Onsdager kl 20.30-21.30. Oppstart 8. januar. Varighet: 12 uker

Ingen timer i uke 8 vinterferien.

ASHTANGA YOGA NYBEGYNNERKURS

Nybegynnerkurs i Ashtanga Yoga m/Benedicte

Er du en av de som alltid har hatt lyst til å prøve Ashtanga yoga, men ikke fått muligheten til å delta på et nybegynnerkurs? Eller har du kanskje tenkt at yoga ikke er noe for deg, fordi det ikke gir noen treningseffekt? Da bør du kaste deg rundt og melde deg på Ashtanga yoga NÅ!

Ashtanga yoga er en veldig morsom og fysiske utfordrende yogaform der man praktiserer en serie av stillinger. Denne serien består av solhilsen som oppvarming, stående stillinger, sittende stillinger og avsluttende stillinger. Jeg kan garantere en gjennomvarm kropp der du både blir sterkere og mykere. Etterhvert som du blir mer erfaren i Ashtanga yoga er det mange mer akrobatiske stillinger du kan prøve deg om du vil og er klar 

Ashtanga yoga er blitt veldig populært her på Snarøya & Fornebu, så nå har du muligheten til å bli med på bølgen. Når du har gått nybegynnerkurset, er du klar til å delta på Ashtanga timen for de med erfaring. 

Tidspunkt: Torsdager kl 18.15-19.30. Oppstart 16. april. Varighet: 9 uker

Ingen timer 21. mai (Kr. Himmelfart).

ASHTANGA YOGA

Ashtanga Yoga m/Benedicte

En fysisk utfordrende yogatime der vi praktiserer fra førsteserien i Ashtanga yoga. Ashtanga yoga er en veldig morsom og fysiske utfordrende yogaform der man praktiserer en serie av stillinger. Denne serien består av solhilsen som oppvarming, stående stillinger, sittende stillinger og avsluttende stillinger. Etterhvert som du blir mer erfaren i Ashtanga yoga er det mange mer akrobatiske stillinger du kan prøve deg om du vil og er klar 

NB: må ha deltatt på nybegynnerkurs eller praktisert Ashtanga yoga tidligere.

Benedicte reiser til India de 2 først ukene i januar. Uke 2-3 er det vikar på disse timene.

Tidspunkt:

  • Tirsdager kl 19.30-21.00. Oppstart 7. januar. Varighet: 12 uker
  • Torsdager kl 19.45-21.15. Oppstart 9. januar. Varighet: 11 uker

Ingen timer i uke 8 vinterferien.