Workshops

Workshops er åpne for alle. Noen kurs kan kreve forkunnskaper som spesifikt er nevnt i beskrivelsen av workshop. NB: Bindende påmelding.


  Opp ned – tør du?

  Blir du med Opp ned? Vi prøver oss på ulike teknikker for å nærme oss de 4 grunnleggende opp-ned stillingene; hodestående, skulderstående, håndstående og underarms-balanse 🙌

  Passer for alle som er nysgjerrige på disse stillingene 🙏

  Tidspunkt: Lørdag 26. okt kl 9.30-11.30

  Pris: 400 kr


   Ashtanga workshop – del 2

   Vi er så heldige at Heidi Elisabeth kommer tilbake til oss for å workhops i Ashtanga yoga for oss 🙏

   Om workshop – del 2:
   Vi jobber med bakoverbøyningene i første serien, og ser på hvordan vi kan bruke flere andre asanas, og øvelser, bevist for å forbedre disse. Vi tar utgangspunkt i din praksis, og ser på hvilke tilpasninger du har behov for.

   Passer for alle som praktiserer ashtanga regelmessig, eller har deltatt på nybegynnerkurset.

   Tidspunkt:
   Lørdag 9. november kl 10.00-12.00
   Pris: kr 400

   Om Heidi Elisabeth:
   Heidi har praktisert ashtanga yoga siden 2001. For Heidi er ashtanga praksisen et frirom i hverdagen der hun søker ro og utfordringer på samme tid. Hun er nysgjerrig på tekniske aspekter ved praksisen, og henter gjerne erfaringer fra andre treningsformer og praksiser i tilnærmingen til asanaene.

   Hun er utdannet personlig trener fra NiH, har bakgrunn som idrettsutøver, og har flere års erfaring med å jobbe med yoga og helse. Heidi praktiserer og instruerer med en nysgjerrig tilnærming til praksisen.

   Heidi har vært på flere studieturer til Mysore og Sharat Jois, og har praktisert med flere renomerte lærere.