Våre instruktører

 

Våre instruktører

Inger-Marie - yogainstruktør

Inger-Marie

Yogainstruktør & eier av MyYoga

Inger-Marie har nærmere 20 års erfaring med praktisering av yoga. Hun er utdannet både innen ashtanga yoga og vinyasa yoga.

Registrert yogainstruktør YogaAlliance, 500hr under Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine. Tilleggsutdannelse fullført i 2019/2020 Jason Crandell´s Vinyasa Yoga 500 hr Continuing Education.

Yoga Medicine moduler (fordypning): Shoulder (2016), Spine (2016), Yin & Meditation (2017), Hip (2018), Myofascial Release (2018).

Inger-Marie ønsker at hennes timer skal passe for alle. Timene er skadeforebyggende, morsomme og gir samtidig en sterkere, mer fleksibel kropp som fungerer i hverdagen. Hun brenner for at alle kan få en kropp som fungerer uten vondter, det vil si uten vondt i hodet, nakke, rygg mm. Jevnlig yoga gir bedre søvn og mer energi.

Inger-Marie underviser Dynamisk yoga, Yoga Basic, Yoga for menn, og Roll & Release. Privattimer.

 

Benedicte - yogainstruktør

Eli

Yogainstruktør

Eli Villanger har en lang karriere som danser, koreograf og instruktør i dans, yoga og pilates, nasjonalt og internasjonalt siden 1990. Som danser har hun jobbet med anerkjente koreografer og nasjonalt og internasjonalt. Hun har koreografert i samarbeid med en rekke anerkjente scenekunstnere og musikere over hele verden. Som dansepedagog har hun undervist ved Norges Dansehøyskole i moderne dans for å nevne noe institusjoner. Hun jobber nå som IKYA terapeut og gir bodywork og coaching klasser ved IKYA Klinikken. 

 

Eli er utdannet som danser ved Den Norske Opera Ballett, Statens Balletthøgskole og Koreografi ved European Dance Development Center i Nederland i en ung alder. Hun tok sin utdannelse i pedagogikk innen dans ved Kunsthøgskolene i Oslo. 

 

Eli har sin Ashtanga Vinyasa Yoga praksis og utdannelse gjennom grunnleggeren av Ashtanga Vinyasa Yoga Sri K Pattabhi Jois i India og Derek Irland tidlig i 90 årene. Hun har instruert i Ashtanga Vinyasa Yoga siden 1990 nasjonalt og internasjonalt.  

Underviser i Ashtanga yoga for nybegynnere og viderekomne.

Agnete - yogainstruktør

Agnete

Yogainstruktør 

Agnete er sertifisert yin yoga instruktør hos Prana Yin Yoga v/ Ina Kristine Løvdal.

Mitt ønske er å inspirere deg til å finne dyp indre ro. I yin yoga arbeider vi med å strekke bindevev og ledd for at oppnå mer smidighet. Når du praktiserer yin slapper du av i musklene, ditt åndedrett blir langsommere, du oppnår dyp avslapping og mindre stress.

De fleste av oss lever i en yang verden, styret av ytre omstendigheter, ambisjoner, handlekraft. Yin yogaen lærer oss å vende oppmerksomheten mot stillheten inne i oss selv, vår egen indre stemme, vår intuisjon, våres indre guide. Yin yoga hjelper oss til å finne balanse i livet.

90 min praksis, små grupper.

Vi bruker ikke kroppen til å komme inn i en stilling, men stillingen til å komme inn i kroppen!

Underviser i Yin yoga, Restorativ Yin.

Tatjana - yogainstruktør

Tatjana

Yogainstruktør

Tatjana er sykepleier på fulltid og yogalærer på deltid. 

Hun tok yogautdannelsen sin i Costa Rica i 2013 mens hun skrev masteroppgaven i Public Health. Siden har hun praktisert og studert ulike retninger innen yoga i både inn -og utland, fra klassisk dynamisk yoga til mer terapeutisk form av yoga i tillegg til pusteøvelser og meditasjon.

I klassene hennes er det fokus på pust, bevegelse, tilstedeværelse, avspenning og mindfulness/ meditasjon. 

Hun har undervist yoga siden 2014 og har erfaring fra SATS, bedrifter, yogastudio, yogaeventer og parkyoga. Tatjana er opptatt av en trygg praksis og tilpasser øvelsene etter behov slik at alle kan praktisere uansett nivå.

Tatjana underviser Hatha yoga.