Våre instruktører

 

Inger-Marie

Yogainstruktør & eier av MyYoga

Inger-Marie har nærmere 20 års erfaring med praktisering av yoga. Hun er utdannet både innen ashtanga yoga og vinyasa yoga.

Registrert yogainstruktør YogaAlliance, 500hr under Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine. Tilleggsutdannelse fullført i 2019/2020 Jason Crandell´s Vinyasa Yoga 500 hr Continuing Education.

Yoga Medicine moduler (fordypning): Shoulder (2016), Spine (2016), Yin & Meditation (2017), Hip (2018), Myofascial Release (2018).

Inger-Marie ønsker at hennes timer skal passe for alle. Timene er skadeforebyggende, morsomme og gir samtidig en sterkere, mer fleksibel kropp som fungerer i hverdagen. Hun brenner for at alle kan få en kropp som fungerer uten vondter, det vil si uten vondt i hodet, nakke, rygg mm. Jevnlig yoga gir bedre søvn og mer energi.

Inger-Marie underviser Dynamisk yoga, Yoga Basic, Yoga for menn, og Roll & Release. Privattimer.

 

Liv Reidun

Fysioterapeut & eier av LivFysio

Liv Reidun er offentlig godkjent fysioterapeut og mensendieck utdannet i Oslo i 1991. Medlem av Norges Fysioterapiforbund NFF.

Hun arbeider i privat praksis med pasientbehandling, forebygging av belastningslidelser, trening, korrigering av kroppsholdning, mensendiecktreningsgrupper, ergonomivurderinger i bedrift, idrettsfysioterapi. Samarbeider med lege, kiropraktor, fysioterapeut, naprapat, psykolog.

Se livfysio.no for mer informasjon og timebestilling til behandling hos Liv Reidun.

Underviser i Mensendieck gruppetimer.

Agnete

Yogainstruktør 

Agnete er sertifisert yin yoga instruktør hos Prana Yin Yoga v/ Ina Kristine Løvdal.

Mitt ønske er å inspirere deg til å finne dyp indre ro. I yin yoga arbeider vi med å strekke bindevev og ledd for at oppnå mer smidighet. Når du praktiserer yin slapper du av i musklene, ditt åndedrett blir langsommere, du oppnår dyp avslapping og mindre stress.

De fleste av oss lever i en yang verden, styret av ytre omstendigheter, ambisjoner, handlekraft. Yin yogaen lærer oss å vende oppmerksomheten mot stillheten inne i oss selv, vår egen indre stemme, vår intuisjon, våres indre guide. Yin yoga hjelper oss til å finne balanse i livet.

90 min praksis, små grupper.

Vi bruker ikke kroppen til å komme inn i en stilling, men stillingen til å komme inn i kroppen!

Underviser i Yin yoga, Restorativ Yin.

Benedicte

Yogainstruktør

Instruktør Benedicte Clauson er utdannet innen Ashtanga yoga, har praktisert yoga i snart ti år, og er instruktør både for bedrifter og privatpersoner. Har gått lærerutdanning, fordypning i yoga, filosofi og asana med R. Alexander Medin i ett år. Har assistert hos Vibeke Klemetsen ett år.

Benedicte reiser jevnlig til India for videre fordypning i Ashtanga yoga.

Underviser i Ashtanga yoga for nybegynnere og viderekomne.

Monica Selena

Yogainstruktør & Yogaterapeut

Monica Selena har mange års erfaring med yoga, og som instruktør. Hun er utdannet innen Hatha Yoga, Yin & Restorativ Yoga, samt Yoga Terapi v/Oslo Yoga, Maja Thune.

Hun startet sin yoga reise i India og ble sertifisert Hatha Yoga Instruktør i 2004. Dette ledet henne på vei til å dele sin yogaglede i ulike studioer og bedrifter. Hun har alltid hatt en myk tilnærming av yoga, både med flytende overganger og uten å presse noen stillinger.

Med et ønske om fordypet forståelse av kraften i avspenning og tilstedeværelse, videreutdannet hun seg innen Yin Yoga med Yin Yoga Extra Allt, TKM- Tradisjonell Kinesisk Medisin og Restorativ Yoga. (2018-2020)

Hennes personlige erfaringer med traumer, angst og depresjon, ledet henne til å sertifisere seg som Yoga Terapeut. (2019)

For Monica Selena har yoga alltid vært hennes fundament. Når livet har tatt henne ut av balanse, er det yogaen og pusten som har hjulpet henne. Dette er noe hun derfor har fokus på i sine timer. Hvordan styrke Vagus nerven og nervesystemet, så kroppen og sinnet kan finne ro og balanse.

Monica Selenas yoga stil er myke øvelser hvor kroppen ikke overanstrenges, og som samtidig gir resultater i form av økt velvære og en sterkere og mer fleksibel kropp. Hun tilpasser seg deg som utøver på en behagelig måte. Noen øvelser/stillinger blir brukt ofte nok til å kjenne dem igjen, men ingen timer er helt like. Hun er kreativ, leken og engasjert, og ufarliggjør yoga på en herlig måte!

Få vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder du deg oppdatert om ledige kursplasser, workshops og yogarelatert info!

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden, og du kan når som helst melde deg av.