Yoga & Livsstil -

et online medlemsskap

Opplev hver dag med mer ro, balanse og energi

Bli medlem

VIL DU HOLDE DEG MYK GJENNOM SOMMEREN?

Du får alt du trenger i vår medlemskapsgruppe. Daglige øvelser som holder kroppen myk, vondtene på avstand og litt tid til deg selv hver dag. 

2 måneders medlemskap

Tid til deg selv

 

Steg for steg til mer ro og balanse i kroppen. Finn hvilepulsen.

Jeg viser deg hvilke øvelser du skal gjøre, bli kvitt de diffuse vondtene en gang for alle, og få en kropp som fungerer mer optimalt.

Øvelsene har du når du trenger det som mest. Fra hvor som helst.

En pustepause

 

Før jeg forteller deg mer om medlemskapet, la oss sørge for at du er en god match:

Du er en god match om du ønsker å prioritere din egen velvære, du skjønner at dette ikke er en quick-fix. Du ønsker å finne igjen roen i en hektisk hverdag, våkne opp uten vondter og finne tilbake til den gode søvnen du en gang husker du hadde… 

Medlemskapet er for deg om du kan svare ja på et eller flere av punktene under:

 

 • er helt ny til yoga, men vet ikke helt hvor du skal starte
 • har fått beskjed fra en behandler eller en god venn at du burde prøve yoga for å bli kvitt de plagene som alltid kommer tilbake 
 • har skjønt poenget med yoga, men trenger noen til å guide deg gjennom de riktige øvelsene
 • ikke har mulighet, eller lyst, til å delta på gruppetimer i et yogastudio, men foretrekker å praktisere i egen stue
 • ønsker å bli en del av et online fellesskap der vi heier på hverandre og skaper gode vaner i hverdagen


Svarte du ja? Da er du på rett sted! 

Et medlemskap i Yoga & Livsstil vil gi deg øvelsene, motivasjonen og støtten du trenger til å skape gode vaner som vil gi deg mer ro og balanse, samt en kropp som fungerer bedre!

Når du praktiserer yoga regelmessig,

er det mange fordeler å hente:

 

1. Bli mer fleksibel: Yoga inneholder bevegelser og strekkøvelser som kan øke fleksibiliteten din og bevegelsesområdet i leddene

👉 myk nok til at du klarer å ta på deg sokker og sko uten å sette deg ned. En bedre holdning vil gi deg mindre plager med rygg og skuldre. 

 

2. Styrke musklene: Yoga kan hjelpe deg med å bygge muskler og øke styrken ved å involvere ulike bevegelser som krever utholdenhet og styrke

 👉 sterk nok til å klare alle daglige gjøremål. Du vil redusere risikoen for skader.

 

3. Mindre stress og angst: Yoga kan hjelpe deg å redusere stress og angst ved å gi en følelse av avslapning og ro

👉 du finner lettere tilbake til hvilepulsen. Hjelper deg med å senke blodtrykket, og redusere nivåene av stresshormoner i kroppen.

 

4. Bedre søvn: Yoga kan hjelpe deg med å forbedre søvnkvaliteten ved å redusere stress og bekymringer som kan holde deg våken om natten

👉 aktiviserer det parasympatiske nervesystemet slik at det blir enklere å finne tilbake til den gode søvnen.

 

5. Mer energi og vitalitet: Yoga kan hjelpe deg med å øke energi og vitalitet ved å forbedre sirkulasjonen og oksygentilførselen til kroppen.

👉 økt sirkulasjon i kroppen vil hjelpe deg til mer energi slik at du får en kropp som fungerer bedre på alle måter.

 

6. Styrke immunforsvaret: Yoga kan bidra til å styrke immunforsvaret ved å redusere stresshormoner og øke blodtilførselen til organer og vev

👉 kan hjelpe deg med å forbedre kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og sykdommer slik at du holder deg mer frisk.

 

7. Bedre følelsesmessig regulering: Yoga kan hjelpe deg med å forbedre følelsesmessig regulering ved å lære deg teknikker for å håndtere stress og vanskelige følelser

👉 ikke la deg stresse når dagene er hektiske og ting ikke går helt som planlagt. Lær deg å lytte til kroppen slik at du holder hodet og humøret mer i balanse.

 

Fremdeles ikke overbevist? Les hva andre medlemmer sier om medlemskapet:

"Rett og slett blitt avhengig! Kjenner kroppen fungerer så mye bedre når jeg jevnlig gjør yoga. Så glad for profesjonell, og god individuell veiledning når kroppen av og til krangler."

 

Birgitte

"Takk for god time. Den ene gode øvelsen etter den andre. Skal lagre timen som favoritt. Kinken forsvant som dugg i sola."

 

Medlem i online-gruppen

"Yogatimene er min alenetid når jeg får tatt vare på kroppen og på meg. Uansett hvor sliten og stresset jeg er når jeg kommer til time, går jeg alltid derfra med lykkefølelse og ny energi." 

 

Medlem i online-gruppen

"Føler meg som et nytt menneske etter yogatime. Får strukket ut kroppen etter at den bare krøker seg sammen på alt annet man gjør i uka. Fin følelse."

 

Morten

Dette får du som medlem:

 •  du får tilgang til en ny morgenstrekk hver ukedag slik at du får inn yogaøvelser daglig. Daglig fokus på pust og gode øvelser er det som vil gi deg mer ro og hvilepuls i en hektisk hverdag.

 

 •  Videoene er ca 10-15 min lang slik at du alltid har tid til å få de gjort, enten det er før jobb, etter jobb eller før du legger deg. Du klarer vel å sette av 15 min til deg selv hver dag?

 

 •  Varierte øvelser og fokusområder sørger for at hele kroppen din får litt bedre mobilitet og fungerer bedre. Du vil få en bedre holdning og mindre vondter!

 

 •  Hver uke (unntak i skoleferiene) kan du delta på en direkte yogatime på Zoom. Møter du opp på direktetimen kan du komme med innspill til tema for timene. Opptak er alltid tilgjengelig. 

 

 •  På medlemssiden finner du opptak av hundrevis av morgenstrekker og yogatimer, og er du ute etter noe spesielt kan du bruke søkefunksjonen. Feks kan du søke på skulder øvelser.

 

 •  Finner du noen morgenstrekker eller yogatimer du føler fungerer spesielt godt for din kropp kan du markere de som favoritter, så finner du enkelt tilbake.

 

 •  Medlemskapet kommer også i egen App slik at du alltid har alle videoer lett tilgjengelig selv om du er på farten.

 

 •  Er du glad i hunder? Min skjønne lille Milly dukker opp i mange av morgenstrekkene ;-)

 

Dette trenger jeg

Som bonus får du også tilgang til:

 

 •  Ca 20 min video med øvelser for redusert stress
 •  Fokus på pust: video på 15 min
 •  Yoga & eteriske oljer: 90 min yogatime der vi bruker 3 eteriske oljer laget spesielt for yoga (ta kontakt om du vil ha prøver på disse tre)
 •  30 min video med Myofascial release. Vi løsner opp i bindevevet i kroppen vha 2 tennisballer og evt en foamrulle.
 •  Half Primary Ashtanga yoga: 90 min ++ for de som har deltatt på Nybegynnerkurset i Ashtanga yoga eller kjenner til Ashtanga yoga fra før av. 

Er du fremdeles usikker på om dette er noe for deg? Du har 7 dagers gratis prøvetid. Etter det belastes du kun kr 299 per måned, dvs mindre enn kr 10 pr dag. Gjør du alle yogatimene i løpet av en måned betaler du kun kr 75 pr yogatime.

 

Det er ingen bindingstid, dvs at du når som kan helst kan si opp medlemskapet. Send en mail til [email protected] og jeg fikser kansellering. Du får ikke pengene tilbake for gjeldende måned, men du beholder tilgangen til medlemssiden og kan delta på yogatimer frem til den datoen du har betalt for.

Hvis du nå tenker; « dette høres ut som noe for meg, men jeg er fremdeles ikke 100% sikker», fortsett å lese her.

 

Du burde prøve medlemskapet gratis i 7 dager, om du motiveres av en av følgende scenarioer:

 1. Du vil ha en kropp som fungerer! Du er lei av diffuse vondter, timer hos fysio eller kiro for å fikse ting midlertidig.
 2. Du vil ha mer ro og avspenning i hverdagen! Du vil lære deg teknikker som gjør at du ikke blir stresset og satt ut når ting ikke går helt som planlagt.
 3. Du er villig til å sette av 15 min hver dag for å få det bedre! Balanse i kropp og sjel, bedre søvn, mindre stress for ca 10 kr dagen.

 

Ja, du må legge inn kortet ditt. Men, hvis du finner ut i løpet av prøvetiden at dette likevel ikke for deg, så send meg en mail på [email protected] og jeg kansellerer. For å unngå belastning, kontakt meg senest dagen før fristen går ut!

Yoga & Livsstil

 

Da Norge stengte ned i mars 2020 ble yogastudioet stengt, og alle yogatimer avlyst. Timer på Zoom ble fort en del av hverdagen for meg og mine kursdeltakere. 

 

Samtidig begynte jeg å filme min daglige morgenstrekk og dele med en lukket Facebook-gruppe for mine kursdeltakere. Responsen på dette ble enorm og over all forventning!

 

Jeg var ikke alene om å trenge daglig bevegelse og ha fokus på pust og tilstedeværelse. Den daglige videoen ble et fast holdepunkt for alle mine yogis og meg. I tillegg ble det et fellesskap der vi kunne prate litt om hvordan vi hadde det. 

 

Mange har i ettertid forklart at dette var helt avgjørende for deres mentale helse i denne perioden.

 

Da koronaperioden og nedstengning var forbi og yogastudio åpnet opp igjen, var det fremdeles stor etterspørsel etter de daglige morgenstrekkene og yogatimene på Zoom. Og slik ble Yoga & Livsstil en realitet.

 

Noen har falt fra, nye har kommet til, mens flesteparten er fremdeles med fra den opprinnelige starten i april 2021.

 

Du er hjertelig velkommen inn til oss og vi har alltid plass til flere!

 

Yoga er magisk pleier jeg ofte å si, og det tror jeg på 100%. Vil du være med å oppleve effekten av yoga, meld deg inn så sees vi der!

 

Jeg gleder meg til å se deg på innsiden, guide deg gjennom ulike yogaøvelser og hjelpe deg steg for steg videre i vår yogaverden.

 

Inger-Marie

Bli medlem

Månedsmedlemskap

299 pr/mnd

Dette får du

 • hver ukedag får du tilgang til en ny morgenstrekk 
 • hver uke kan du delta gratis på en online yogatime på Zoom
 • tilgang til alle yogatimer og morgenstrekker i opptak så lenge du er medlem
 • egen app som gjør det lett å søke ulike fokus og favorittmarkere
Bli medlem