Vil du bli medlem av MyYoga? 🙏

Velkommen til MyYoga!

Føler du deg overveldet? 🤯

En av mine favoritt yogastillinger å gjøre når jeg føler meg fullstendig overveldet, er Viparita Karani eller Legs-up-the-wall.

Denne stillingen gir ro og gir en mild strekk til baksiden av bena og ryggen. I tillegg kan den gi energi til trøtte ben og lindre mild hodepine. Den støtter det parasympatiske nervesystemet, og gir dermed kropp og hode en mulighet til å slappe fullstendig av.

Det er en fantastisk stilling som passer for alle, uansett...

Les mer..

5 yogastillinger for bedre holdning

inspirasjon yogatips Apr 27, 2020

I dagens samfunn blir vi sittende mye stille og det aller meste vi gjør med armene våre skjer foran oss. Det kan innebære at holdningen vår blir mer fremoverlent og ikke optimal.

Yoga kan hjelpe deg med å motarbeide dette. Ved daglig praksis av disse 5 øvelsene vil du kunne se at musklene blir lengre på forsiden, mens musklene på baksiden blir sterkere.

 

Scapula push-ups

  • Start på alle fire. Plasser gjerne et teppe under...
Les mer..

5 tips til yogatimen!

inspirasjon yogatips Apr 13, 2020

Her kommer mine beste tips til hvordan du skal få best utnytte av yogatimen du deltar på. Disse tipsene kan du ha godt av å lese gjennom både om du er helt nybegynner eller om du har praktisert en stund.

  1. Kom i tide! Noe av det beste med å delta på en yogatime er å få koblet helt ut. Sannsynligheten for at du klarer det er mye større om du ikke må stresse for å nå timen. Beregn god tid, og kom gjerne litt før...
Les mer..
Close

50% Complete

Et liten ting til..

Sjekk mailen din og bekreft at du vil høre fra oss. Finner du ikke mailen, så sjekk spam-mailen din også. Når du har bekreftet mailadressen din får du tilsendt øvelsene på e-post 🙏😊