Velkommen til MyYoga 

Er du lei av en trøblete kropp og en stressende hverdag?

 

Stadig flere føler på hverdagsstresset og dette kan enkelte ganger påvirke livskvaliteten vår. Hvis du føler på dette er du ikke alene.

Studier viser at fysisk aktivetet og kanskje spesielt yoga kan bidra til å redusere følelsen av stress samt øke evnen til å håndtere stress. 

Fordelene ved å praktisere yoga regelmessig er mange, men det er kun ved å møte opp og praktisere jevnlig at du vil merke effekten. 

Ønsker du å ta vare på deg selv og kroppen din? Bli med yoga, fordi du og kroppen din er verdt det!

Du må selv sette av tid til å ta vare på deg selv

På alle våre timer blir du godt ivaretatt, og instruktøren vil hjelpe deg med å tilpasse øvelsene til din kropp.

Velkommen til

MyYoga - ditt lokale yogastudio

FINN UT HVA SOM PASSER DEG BEST.

Vi har yogakurs for alle nivåer, drop-in og muligheter for privattimer. I tillegg har vi et online tilbud til deg som ønsker daglig bevegelser, eller som ikke har mulighet til å delta i studio. Regelmessig praktisering av yoga kan gi deg:

 • Bedre kroppsbevissthet
 • En mykere og sterkere kropp (litt avhengig av hvilken yogatime du går på)
 • Bedre evne til å håndtere stress
 • Bedre søvn
 • Ofte vil regelmessig praktisering av yoga redusere vondter som skyldes stillesitting ol.

Det er på tide å ta vare på deg selv nå.

PÅMELDING YOGAKURS

Våre yogakurs har oppstart fire ganger i året. Neste kursoppstart vil være medio august. Påmeldingen til yogakurs med oppstart i uke 34 er åpen. Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp til å velge riktig kurs.

Påmelding her

PÅMELDING DROP-IN

Alle våre yogatimer er åpne for drop-in (unntatt Nybegynnerkurset i Ashtanga yoga). Du kan når som helst melde deg på ledige drop-in plasser. Har du ikke deltatt på yoga hos oss tidligere? Ta kontakt og vi hjelper deg å finne riktig time. 

Påmelding her

BLI MEDLEM I VÅRT ONLINE TILBUD

For kun 299,- per måned får du en morgenstrekk på 10-15 minutter hver dag mandag - fredag. I tillegg kan du bli med på live Online yoga på Zoom en gang i uken. Alle opptak er tilgjengelig så lenge du er medlem, både på medlemssiden og i en egen nedlastbar App. 

Mer info her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Husk at du når som helst kan melde deg av. PS. Sjekk spam-mailen for å bekrefte at du vil motta mail fra oss. 

GRUPPETIMER

 

Fordelene med gruppetimer er mange. Energien, fellesskapet, småpraten før og etter timene er det mange av våre kunder setter pris på. På en gruppetime møter du stort sett den samme gjengen hver uke, og man lærer etterhvert hverandre litt å kjenne.

På en gruppetime vil instruktøren sette samme en time som vil passe for alle. Samtidig kan det gjøres individuelle tilpasninger, både for å gjøre øvelsene enklere, men også mer utfordrende for de som er klar for det.

Deltar du på en gruppetime er det ekstra viktig å lytte til egen kropp. Det er ikke sikkert det naboen din gjør er det riktige å gjøre for deg og din kropp.

Om oss

Vi er 3 damer som sammen utgjør yogastudioet MyYoga. Vi brenner for at du skal ha en kropp og et hode som fungerer i hverdagen. Vi holder til i Martin Linges Vei 25 på Technopolis, lokalet under Kiwi. Vi tilbyr yoga til alle beboere og arbeidstakere på Fornebu og Snarøya.

Liv Reidun har sin fysioterapipraksis i samme lokaler, se livfysio.no for mer info.

Regelmessig praktisering av yoga gir deg bedre søvn, mindre vondter, redusert stress og en kropp som fungerer mer optimalt!

 

"Takk for god time. Den ene gode øvelsen etter den andre. Skal lagre timen som favoritt. Kinken forsvant som dugg i sola."

 
Medlem i Online-gruppen

"Tusen takk for en fantastisk time i dag, det var midt i blinken❣️ Var ganske nede og sliten når jeg kom, føler meg avslappet og full av energi nå 🙏🙏

 

Kursdeltager

ER MEDLEMSSKAP DET RETTE FOR DEG?

 

Føler du at kroppen begynner å bli stivere, at du begynner å få vondter her og der? At stillesitting har en effekt på kroppen din? Kanskje du også føler deg litt stresset? At du aldri har tid til deg selv?

Hvis du svarer ja på ett eller flere av disse spørsmålene, så kan medlemskapet være for deg. 

Jeg hjelper deg med å sette av litt tid til deg selv hver dag. En daglig praksis vil gi effekt over tid både fysisk og mentalt. 

Du vil lære deg teknikker som du kan ta frem når du trenger det:

- pusteøvelser 

- små meditasjoner

- yogaøvelser som både gjør deg sterkere og mykere

 

BLI MEDLEM I DAG!

Everyone’s journey is different. Find the right package for you:

Standard medlemsskap

299 kr/mnd

Prøv 2 uker gratis

 • Umiddelbar tilgang til alle opptak
 • Tilgang til 1 ny yogatime hver uke
 • Morgenstrekk hver mandag - fredag 10-15 min
 • Tilgang til alle yogatimer og morgenstrekk i opptak
 • Egen nedlastbar opp med alle opptak
 • Ingen bindingstid
BLI MED

14-DAGERS GRATIS PRØVETID

Prøv vårt medlemskap i 14 dager helt gratis. Er du ikke fornøyd kan du avslutte medlemskapet uten kostnader. Ingen bindingstid.