5 tips til yogatimen!

Her kommer mine beste tips til hvordan du skal få best utnytte av yogatimen du deltar på. Disse tipsene kan du ha godt av å lese gjennom både om du er helt nybegynner eller om du har praktisert en stund.

  1. Kom i tide! Noe av det beste med å delta på en yogatime er å få koblet helt ut. Sannsynligheten for at du klarer det er mye større om du ikke må stresse for å nå timen. Beregn god tid, og kom gjerne litt før så du kan få koblet litt ut før timen begynner.
  2. Skru av mobilen og la gjerne mobilen bli liggende igjen i jakken/vesken din. Yoga krever full tilstedeværelse både av deg og de andre på timen. Vis hensyn og hold yogastudioet mobilfritt.
  3. Riktig klær! Yoga praktiseres i vanlige behagelige treningsklær. Deltar du på en mer aktiv time, må du være forberedt på stillinger der du er mer eller mindre opp ned. Ønsker du ikke at toppen din skal falle ned, så kan det vært lurt med noe litt mer tettsittende. Jeg vil også anbefale å droppe de tightsene med glidelås i korsryggen, det blir fort ubehagelig når du ligger på ryggen. Lurt med flere lag; jo roligere yoga, jo flere lag trenger du. Fint å kunne kle på seg litt til avspenning på slutten, ikke glem sokker!
  4. Yoga praktiseres best på tom mage. Deltar du på en morgentime, kan du fint droppe frokosten, alternativt ta en frukt el før timen. Deltar du på en kveldstime er det lurt å legge middagen til minimum et par timer før timen begynner, og gjerne begrense porsjonen litt. Det er ikke like behagelig å stå opp ned i down dog, når man nettopp har spist middag 😉
  5. Yoga-kultur: det er en fin regel å tenke at man ikke skal tråkke på andres yogamatter. I tillegg er det mange som ønsker ro og avspenning både før og etter yogatimen, så vær gjerne oppmerksom på om de du har lyst til å prate med egentlig trenger litt stillhet 🙏

Lykke til og gi meg gjerne innspill til dine beste tips!

 

Gratis mini-kurs: yoga for bedre rygghelse

Kom i gang i dag med gode øvelser som kan forebygge ryggplager. Få i tillegg vårt ukentlige nyhetsbrev. Liker du det ikke? Du kan når som helst med deg av.

Close

Motta vårt nyhetsbrev

Sjekk mailen din og bekreft at du vil høre fra oss. Finner du ikke mailen, så sjekk spam-mailen din også.  🙏😊